Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby
Moderator: Moderatorzy
Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby
Matko Boża proszę Cię połącz na nowo i uzdrów sakramentalne małżeństwo Agnieszki i Michała. Proszę, aby miłość, która nas połączyła przed laty, odrodziła się w naszych sercach na nowo, abyśmy wrócili do siebie i odbudowali nasze małżeństwo. Proszę dla nas o łaskę pojednania, nawrócenia, opamiętania i przebaczenia.
Re: Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby
Prośba o modlitwę za małżeństwo moich znajomych, którzy po wypadku i obwinianiu siebie, przeżywają ciężkie chwile - o porozumienie, wybaczenie, zrozumienie i zdrowie dla całej rodziny. Dobry Boże prowadź ich i pomóż przez to przejść.
Proszę o modlitwę za moje małżeństwo, żeby mąż zostawił kochankę i wrócił do mnie i syna. Proszę o łaskę nawrócenia dla męża. Proszę o siłę i wiarę dla mnie, bym nie zwątpiła, bym potrafiła kochać i wybaczyć.
Witam serdecznie,
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy intencje:
Ojcze Nasz...
Błogosławionego tygodnia życzę
Pozdrawiam serdecznie,
Bławatek
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy intencje:
MKPINS pisze: ↑15 wrz 2024, 8:45 Matko Boża proszę Cię połącz na nowo i uzdrów sakramentalne małżeństwo Agnieszki i Michała. Proszę, aby miłość, która nas połączyła przed laty, odrodziła się w naszych sercach na nowo, abyśmy wrócili do siebie i odbudowali nasze małżeństwo. Proszę dla nas o łaskę pojednania, nawrócenia, opamiętania i przebaczenia.
Dobry Boże zanosimy Ci prośby, szczególnie prosząc o dar zrozumienia i pojednania. Trudno żyć w zgodzie i miłości, szczególnie gdy tak wiele egoizmu, zaślepienia jest w nas. Uzdrawiaj wszystkich, pomagaj nieustannie się nawracać i zmieniać. Daj nam wiarę silną i pozwalającą trwać przy Tobie i w trudnych małżeństwach.
Ojcze Nasz...
Pozdrawiam serdecznie,
Bławatek
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2024, 22:22 przez Niepozorny, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano ostatnią intencję
Powód: dodano ostatnią intencję
Panie Boże, uratuj proszę nasze małżeństwo. Proszę o łaskę przyjęcia krzyża, jeśli taka Twoja wola.
Proszę o modlitwę w intencji mojego małżeństwa - by Mąż zostawił kochankę i miał siłę i wiarę w to, że nasze małżeństwo, nasza miłość może się odrodzić... Niech nasz syn ma spokojne dni i noce, niech odzyska poczucie bezpieczeństwa i pełną rodzinę.
Proszę o modlitwę za nasze małżeństwo, aby dobry Bóg uratował je przed rozpadem. Bóg zapłać
Witam serdecznie,
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy prośby anulki i krecika:
A nam wszystkim pomagaj codziennie wzrastać w wierze, rozwijać się, byśmy nie stali w miejscu tylko codziennie przybliżali się do Ciebie, by nasze życie stawało się lepsze, pełniejsze bo pełne dobra i Ciebie.
Ojcze Nasz...
Pozdrawiam serdecznie,
Bławatek
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy prośby anulki i krecika:
Dobry Boże polecamy Ci te intencje prosząc Cię abyś pomagał wszystkim małżeństwom w kryzysie, dawał wszystkim nadzieję, wiarę, wytrwałość, a tym którzy błądzą pomógł się nawrócić i zmienić na lepsze.
A nam wszystkim pomagaj codziennie wzrastać w wierze, rozwijać się, byśmy nie stali w miejscu tylko codziennie przybliżali się do Ciebie, by nasze życie stawało się lepsze, pełniejsze bo pełne dobra i Ciebie.
Ojcze Nasz...
Pozdrawiam serdecznie,
Bławatek
Proszę dobry Boże o uleczenie ran w moim małżeństwie. Proszę, by Mąż zakończył relację z kochanką i wrócił do mnie i syna. Boże, dodaj mi sił, bym umiła radzić sobie z tą trudną sytuacją i wysusz moje łzy, by syn mógł zobaczyć mój uśmiech.
Proszę o modlitwę za moje małżeństwo Agnieszki i Marcina. Proszę Cię Ojcze udziel nam tej łaski aby nasze małżeństwo odrodziło się na nowo, nie pozwól aby nasze małżeństwo się rozpadło. W Tobie mam tylko nadzieję. Amen
Witam serdecznie,
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy:
We wspomnienie Świętego Michała Archanioła oddajmy siebie i nasze rodziny w jego opiekę, aby jak najmniej było zła w naszym życiu.
Święty Michale Archaniele, wspomagaj nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź naszą obroną. Oby go Bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy, a Ty, Wodzu niebieskich zastępów, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen.
Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy:
Zanosimy Ci Boże te prośby prosząc o pomoc i wsparcie dla proszących a także dla wszystkich małżeństw będących w kryzysach i trudnościach.
We wspomnienie Świętego Michała Archanioła oddajmy siebie i nasze rodziny w jego opiekę, aby jak najmniej było zła w naszym życiu.
Święty Michale Archaniele, wspomagaj nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź naszą obroną. Oby go Bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy, a Ty, Wodzu niebieskich zastępów, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen.
Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
Proszę o modlitwę za moje małżeństwo. Byśmy przestali wypominać sobie winy i zaniedbania. Abyśmy przestali nienawidzieć wiele osób, w tym naszych rodzin, za to, że nam nie pomogły lub zaszkodziły. Abyśmy potrafili być wdzięczni za to co Bóg nam dał i daje. Abyśmy potrafili uporządkować i zmienić nasze życie. Byśmy wyrwali się z niemocy i beznadziei. By nasze zdrowie się poprawiło, żebyśmy nie zostawili dzieci sierotami.
Witam serdecznie,
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy intencję:
A nawiązując do dzisiejszej Ewangelii prosimy by wszyscy pamiętali o nierozerwalności małżeństwa oraz o zobowiazaniu kochania drugiej strony miłością pełną, bezinteresowną, szczerą, niech uczymy się tego codziennie.
Niech w tym wszystkim pomaga nam Maryja, którą w październiku szczególnie czcimy - Zdrowaś Maryjo...
Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy intencję:
Dobry Boże, Kasjan w swojej prośbie zawarł wiele próśb, które są bliskie wszystkim, którzy są w kryzysach więc polecamy Ci Kasjana i wszystkie rodziny. Pomagaj w trudach życia codziennego i budowaniu nowych relacji, które będą zdrowe i dobre.Kasjan pisze: ↑06 paź 2024, 18:40 Proszę o modlitwę za moje małżeństwo. Byśmy przestali wypominać sobie winy i zaniedbania. Abyśmy przestali nienawidzieć wiele osób, w tym naszych rodzin, za to, że nam nie pomogły lub zaszkodziły. Abyśmy potrafili być wdzięczni za to co Bóg nam dał i daje. Abyśmy potrafili uporządkować i zmienić nasze życie. Byśmy wyrwali się z niemocy i beznadziei. By nasze zdrowie się poprawiło, żebyśmy nie zostawili dzieci sierotami.
A nawiązując do dzisiejszej Ewangelii prosimy by wszyscy pamiętali o nierozerwalności małżeństwa oraz o zobowiazaniu kochania drugiej strony miłością pełną, bezinteresowną, szczerą, niech uczymy się tego codziennie.
Niech w tym wszystkim pomaga nam Maryja, którą w październiku szczególnie czcimy - Zdrowaś Maryjo...
Pozdrawiam serdecznie
Bławatek