Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby

Moderator: Moderatorzy

krecik

Re: Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby

Post autor: krecik »

Dziękuję za modlitwę. Bardzo mi potrzebne wsparcie modlitewne w tej sytuacji.
krecik

Ponownie wnoszę intencję o modlitwę za moje małżeństwo, za nawrócenie się męża, opuszczenie kochanki i powrót do małżeństwa, do rodziny.
Bławatek
Jestem: w kryzysie małżeńskim

Post autor: Bławatek »

Witam serdecznie,

Pojawiła się tylko jedna prośba o modlitwę, więc szczególnie módlmy się w intencji:
krecik pisze: 07 lip 2024, 14:49 Ponownie wnoszę intencję o modlitwę za moje małżeństwo, za nawrócenie się męża, opuszczenie kochanki i powrót do małżeństwa, do rodziny.
I polecajmy Dobremu Bogu również inne małżeństwa będące w trudnych sytuacjach i kryzysach. Boże, niech ci którzy opuszczają rodziny szukając szczęścia gdzie indziej, doznają łaski nawrócenia i poznania prawdy. Również nam wszystkim daj wiarę, która ufa Ci, słucha Cię i pozwala trwać z Tobą. Pomóż nam nie stać w miejscu tylko ciągle wzrastać w wierze. Ojcze Nasz...

Błogosławionego tygodnia życzę

Pozdrawiam serdecznie,
Bławatek
Miłość nigdy nie dzieje się sama... potrzebna jest konkretna robota
Bławatek

Witam serdecznie,

Od zeszłej niedzieli nie pojawiły się nowe intencje więc na najbliższy tydzień polecam modlitwie wszystkie małżeństwa będące w trudnościach i kryzysach, wszystkie osoby dla których nadeszły trudne dni, osoby podejmujące ciężkie decyzje życiowe - Dobry Boże polecamy Ci tych, którzy się źle mają, przyjdź z pomocą, wskazówkami, nadzieją a nade wszystko z miłością - przytul wszystkich potrzebujących do Swojego Serca i zalej miłością.

Polecamy również wszystkich wypoczywających, a szczególnie korzystających z oferty Sycharu, by czas wyjazdów wakacyjnych był czasem odpoczynku, regeneracji, złapania oddechu oraz nowego spojrzenia na życie. Niech to będzie też czas większego zwrócenia się do Boga i rozwoju wiary.

Niech Maryja otoczy nas swoją opieką i pomaga nam we wzrastaniu w wierze i czynienia dobra. Pod Twoją obronę...

Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
AlaCK

Post autor: AlaCK »

Ustawiam się w kolejce o modlitwę za moje małżeństwo które przechodzi wielki kryzys po mojej zdradzie. Proszę o modlitwę by mąż dał Nam szanse na ratowanie małżeństwa.
Bławatek

Witam serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecam intencję:
AlaCK pisze: 19 lip 2024, 2:53 Ustawiam się w kolejce o modlitwę za moje małżeństwo które przechodzi wielki kryzys po mojej zdradzie. Proszę o modlitwę by mąż dał Nam szanse na ratowanie małżeństwa.
Dobry Boże pomagaj wszystkim małżeństwom w kryzysie, a szczególnie tym, w których pojawiła się zdrada, ktora boleśnie rani, oddala małżonków - przyjdź i pomóż zrozumieć, wybaczyć, zadośćuczynic, a nade wszystko już w to nie wchodzić. Pomagaj wszystkim wrócić na właściwe ścieżki, które prowadzą do zbawienia. Ojcze Nasz...

Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
consensus
Jestem: po rozwodzie

Post autor: consensus »

Proszę o modlitwę za moje Sakramentalne malzenstwo . Aby mąż zdecydował się wrócić do rodziny.
Bławatek

Witam serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecam intencję consensus:
consensus pisze: 22 lip 2024, 15:58 Proszę o modlitwę za moje Sakramentalne malzenstwo . Aby mąż zdecydował się wrócić do rodziny.
Dobry Boże, Ty znasz nasze myśli, nasze pragnienia, nasze serca - wsłuchuj się w nasze prośby, które zazwyczaj brzmią podobnie: o powrót małżonka... o nawrócenie... o pojednanie. Choć nie zawsze jest to możliwe tu i teraz bo Ty lepiej wiesz co jest dla nas dobre. Pomagaj nam to wszystko zrozumieć i cierpliwie czekać na odpowiedni czas, wszak Jezus cuda czynił w odpowiednim czasie a nie na zawołanie wszystkich. Ojcze nasz...

Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
krecik

Proszę o modlitwę za moje małżeństwo - o powrót Męża do mnie i syna, o zakończenie związku z kochanką, o odbudowę naszego małżeństwa.
Bławatek

Witam serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecam intencję:
krecik pisze: 29 lip 2024, 17:02 Proszę o modlitwę za moje małżeństwo - o powrót Męża do mnie i syna, o zakończenie związku z kochanką, o odbudowę naszego małżeństwa.
Dobry Boże polecamy Ci tą intencję, która jest też bliska wielu Sycharkom - niech błądzący doznają nawrócenia, zobaczenia prawdy o sobie.

Prośmy Boga o jego obecność w naszym życiu i dążmy do tego by mimo wszystko, gdy wiele w naszym życiu nie idzie tak jak byśmy chcieli, że według nas, nasze prośby nie są wysłuchane i spełnione, byśmy potrafili żyć pełnią szczęścia i radości, mając Boga, który jest i trwa. Boga, który chce naszego dobra i naszej miłości. W jednej z pieśni można usłyszeć słowa "Bóg sam wystarczy" - czy potrafimy tak żyć? Prośmy Go o to, byśmy cieszyli się Jego obecnością i trwali z Nim i w Nim.

Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
AlaCK

Post autor: AlaCK »

Proszę o modlitwę za mojego męża aby miał siłę ratować nasze małżeństwo 🙏🙏🙏
Ostatnio zmieniony 07 sie 2024, 18:29 przez Al la, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono literówkę
Ruta
Jestem: po rozwodzie

Post autor: Ruta »

Proszę o modlitwę w intencji dziękczynnej z okazji rocznicy naszego ślubu 💞 przez wstawiennictwo naszej patronki Najświętszej Maryi Panny Królowej 👑
z prośbą o potrzebne nam łaski i wypełnienie przez nas i w nas Woli Bożej 🙏
s zona

Post autor: s zona »

Bog zaplac za wczesniejsze omadlanie.
Prosze o modlitwe w intencji naszych dzieci,Bozego Prowadzenia i Opieki Ducha Sw na codzien.
Panie, Ty znasz potrzeby naszych serc...Poblogoslaw, prosze, jesli jest to zgodne z Twoja Wola.Amen
Bławatek

Witam serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy intencje:
AlaCK pisze: 07 sie 2024, 13:21 Proszę o modlitwę za mojego męża aby miał siłę ratować nasze małżeństwo 🙏🙏🙏
Ruta pisze: 08 sie 2024, 15:43 Proszę o modlitwę w intencji dziękczynnej z okazji rocznicy naszego ślubu 💞 przez wstawiennictwo naszej patronki Najświętszej Maryi Panny Królowej 👑
z prośbą o potrzebne nam łaski i wypełnienie przez nas i w nas Woli Bożej 🙏
s zona pisze: 11 sie 2024, 15:17 Bog zaplac za wczesniejsze omadlanie.
Prosze o modlitwe w intencji naszych dzieci,Bozego Prowadzenia i Opieki Ducha Sw na codzien.
Panie, Ty znasz potrzeby naszych serc...Poblogoslaw, prosze, jesli jest to zgodne z Twoja Wola.Amen
Dobry Boże zanosimy Ci te prośby z nadzieją, że zostaną wysłuchane, zdając sobie sprawę z tego, że chcesz naszego dobra bo Ty wiesz lepiej co jest dla nas właściwe i dobre. Przyjdź z tym czego potrzebujemy: z nadzieją, darami Ducha Świętego, mądrością, rozwagą... Błogosław naszym decyzjom, działaniom i strzeż nas i naszych bliskich od grzechów. Maryjo wstawiaj się za nami i otaczaj nas Swoją opieką.
Pod Twoją obronę...

Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
MagdaEva7
Jestem: szczęśliwą żoną

Post autor: MagdaEva7 »

Proszę o modlitwe za moje małżeństwo i za moją rodzinę i dzieci.trudno się żyje w tych czasach,proszę o modlitwe. Bóg zapłać
ODPOWIEDZ