Nie ściemniaj tylko pisz jak relacje z prawniczką

Moderator: Moderatorzy
Triste. Żona Zepsutego "zrezygnowała" przede wszystkim ze swojej przysięgi małżeńskiej.
Wrzesień 2019
Może tak tylko wchodzi na Twój profil, z ciekawości, tak jak codziennie wchodzi na Onet, Wp, Pudelka etc. A przyjaciółka może Cie poinformowała tak z grzeczności, na prośbę Żony, po prostu tak grzecznościowo tylko...Zepsuty13 pisze: ↑08 wrz 2019, 13:35Wrócę na dniach ale a propos wczoraj:
Nie oglądam, nie obserwuję swojej żony na Facebooku, Instagramie, więc nie wiem co u Niej się dzieje.
Wczoraj mój profil na Instagramie odwiedzila swiadkowa mojej zony, pozniej moja zona ale bez mojej reakcji. Po prostu mnie to nie interesuje.
Po dłuższym czasie, obie Panie odwiedziły profil Pani adwokat z którą się spotykam.
Trochę mnie to zdziwiło czemu szukają takiej atencji na siłę ale dałem spokój i poprosiłem o to również Panią adwokat.
Dziś rano napisała do mnie przyjaciółka, która zna moją sprawę od samego początku, zna mnie, moja zone, byla u nas na slubie i napisala mi, że moja żona się zareczyla.
Skąd to szukanie atencji...
Tak właśnie czynią niedopowiedzenia - z nich się rodzą takie rzeczy jak domysły.Pantop pisze: ↑08 wrz 2019, 22:44Hola!!!
Wolnego proszę!
Marcin wcale nie pisał, że sypia z panią adwokat.
Skąd te domysły/przypuszczenia?
Ma sakramentalną żonę, której obecnie (podobnie jak i innym tzw rozwodnikom) roi się, że jest wolna i może wszystko zaczynać od nowa.
A Marcin spotyka się z panią adwokat tylko czasem - na basenie, w kinie, w restauracji - tak jak z dobrym kumplem na piwie bezalkoholowym.
Podejrzewanie go teraz o jakieś niestosowne rzeczy jest wyjściem przed orkiestrę.
Marcinie - weź i napisz wprost, że się mylą.
Użytkownicy przeglądający to forum: elena, Szthur, Zwyklaosoba i 16 gości