Modlitwa o uwolnienie malzonka od zlych duchow
Moderator: Moderatorzy
Re: Modlitwa o uwolnienie malzonka od zlych duchow
Odświerzam wątek. Wczoraj zaczelam odmawiac egzorcyzm o.Amortha . Jestem ciekawa waszych doswiadczen z ta modlitwa . Moze ktos mogkby sie podzielic ?
Ann91, odpowiem Ci ja też, odmawaialam ta modlitwę bardzo długo. Chyba wszystkie modlitwy odmawaialam chcąc ratować moje małżeństwo. Tylko że, to nie działa tak. Pomodlisz się i za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, zmienisz męża i małżeństwa, napewno pomaga,wycisza i uspokaja. To również, musi chcec ta druga strona tej naprawy czyli mąż a każdy z nas ma wolną wolę.. Ja chcę a mąż na tą chwilę nie i może już nigdy i się mijamy i co bym nie zrobiła to na pewne rzeczy nie mam wpływu. I tak wygląda sprawa z modlitwą napewno nie zaszkodzi 
Ja polecam egzorcyzmy o.Amortha - o uwolnienie, uratowanie małżeństwa. Nie zrealizowało się to a potem przestałam, ale miałam w tym czasie "olśnienia", podpowiedzi wobec kwestii mojej zmiany - jakby chwilowo przepchalo to kanał komunikacji z Bogiem. Teraz mi się to przypomniało, będę musiała do tej modlitwy wrócić.
Dziekuje za odpowiedz. Moj maz nie chce niestety nic... wiec mi zostaje modlitwa za nas dwoje...burza pisze: ↑09 wrz 2021, 22:40Ann91, odpowiem Ci ja też, odmawaialam ta modlitwę bardzo długo. Chyba wszystkie modlitwy odmawaialam chcąc ratować moje małżeństwo. Tylko że, to nie działa tak. Pomodlisz się i za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, zmienisz męża i małżeństwa, napewno pomaga,wycisza i uspokaja. To również, musi chcec ta druga strona tej naprawy czyli mąż a każdy z nas ma wolną wolę.. Ja chcę a mąż na tą chwilę nie i może już nigdy i się mijamy i co bym nie zrobiła to na pewne rzeczy nie mam wpływu. I tak wygląda sprawa z modlitwą napewno nie zaszkodzi![]()
Ta modlitwa wycisza, daje poczucie wspólnoty z Bogiem, wszystkimi świętymi wymienionymi w modlitwie. Daje nadzieję na zmiany, ale nie jest cudownym środkiem sprawczym ,to tak nie działa.
Modlitwa NIE JEST egzorcyzmem ... Jest aktem uwolnienia, a nie egzorcyzmem ! ...
Egzorcyzm to specjalny akt złożony z poszczególnych, ściśle ustalonych działań , wykonywanych tylko przez specjalnie do tego przygotowanych kapłanów i za zgodą Biskupa...
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd ...
Egzorcyzm to specjalny akt złożony z poszczególnych, ściśle ustalonych działań , wykonywanych tylko przez specjalnie do tego przygotowanych kapłanów i za zgodą Biskupa...
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd ...
Haniu, dziękujemy za zwrócenie uwagi, skonsultowaliśmy się z kompetentną osobą i rzeczywiście, masz rację.
Egzorcyzm może być wykonywany wyłącznie przez księdza egzorcystę i też wyłącznie, jeśli chodzi o osobę opętaną, określenie to jest więc w tej sytuacji pewnym nadużyciem. Prawidłowym określeniem będzie tu modlitwa o uwolnienie.
Dlatego wyedytowałam tytuł wątku.
Egzorcyzm może być wykonywany wyłącznie przez księdza egzorcystę i też wyłącznie, jeśli chodzi o osobę opętaną, określenie to jest więc w tej sytuacji pewnym nadużyciem. Prawidłowym określeniem będzie tu modlitwa o uwolnienie.
Dlatego wyedytowałam tytuł wątku.
Nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się - na próbę
Jan Paweł II
Jan Paweł II