Smartfon
Moderator: Moderatorzy
Re: Smartfon
Każda rzecz może być źródłem dobrego i źródłem złego. Wszystko według mnie zależy od tego, w jakim celu coś używamy.
Jedni używają telefon do czytania brewiarza, a inni do kontaktów z kowalskimi.
Jedni używają telefon do czytania brewiarza, a inni do kontaktów z kowalskimi.
Smartfon to gadżet dzisiejszych czasów,podobnie jak komputer...każdy go ma ,każdy korzysta.
Jak Jacek wspomniał...każda rzecz może być źródłem dobrego i źródłem złego.
happybean......zakładasz co raz to nowe tematy,udzielasz się w wątkach o separacji,unieważnieniu małżeństwa.....co się dzieje?
Jako młoda mężatka powinnaś szczęściem promieniować.
Jak Jacek wspomniał...każda rzecz może być źródłem dobrego i źródłem złego.
happybean......zakładasz co raz to nowe tematy,udzielasz się w wątkach o separacji,unieważnieniu małżeństwa.....co się dzieje?
Jako młoda mężatka powinnaś szczęściem promieniować.
lena50....dawniej lena
O, przepraszam.
Ja nie mam. Ja mam ciągle typowy aparat na klawisze.
Nie chciałem być uzależniony od internetu i specjalnie taki sobie kupiłem, gdy poprzedni, po około 10 latach użytkowania, powoli przestawał działać mechanicznie. Choć bateria dalej trzymała tydzień czasu!

No to znaczy że jesteś hipsterem, czyli tak czy siak idziesz z trendem modyjacek-sychar pisze: ↑28 mar 2019, 8:36O, przepraszam.
Ja nie mam. Ja mam ciągle typowy aparat na klawisze.
Nie chciałem być uzależniony od internetu i specjalnie taki sobie kupiłem, gdy poprzedni, po około 10 latach użytkowania, powoli przestawał działać mechanicznie. Choć bateria dalej trzymała tydzień czasu!![]()
No właśnie, proszę nie uogólniać. Ja też mam aparat na klawisze i jest mi z tym dobrze. 

Kocham Cię Panie, i jedyna łaska o jaką Cię proszę ,to kochać Cię wiecznie.. św.Jan Maria Vianney