Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Panie Jezu Zmartwychwstały, proszę, niech przez Twoje Zmartwychwstanie i Miłosierdzie, które wówczas ogarnęło nas grzeszników, stanie się cud nawrócenia mojego męża i syna, niech stanie się cud scalenia naszej rodziny. Błagam.
_________________ Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem - latać możemy tylko wtedy, gdy obejmiemy drugiego człowieka...
W Miłości Boga.
Dar
Imię małżonka/i: Sylwia
Jestem: w trakcie rozwodu
Staż małżeński: 16 Dołączył: 24 Lut 2010 Posty: 11
Wysłany: 2010-03-01, 19:32
Proszę o modlitwę w intencji ocalenia małżeństwa Sylwii i Dariusza oraz łaskę pojednania i uzdrowienie Mojej żony. W Tobie Panie cała nadzieja.
Serdeczne Bóg Zapłać
Imię małżonka/i: józef
Jestem: w kryzysie małżenskim
Staż małżeński: 33 Dołączyła: 29 Paź 2007 Posty: 1289
Wysłany: 2010-03-01, 19:59
Proszę o modlitwę w intencji uzdrowienia relacji w naszym małżeństwie,o łaske spokojnej rozmowy,o miłóśc Bożą ,która pozwoli na zagojenie sie naszych ran oraz otwracie sie na nas samych.
Prosze tez o łaske powrotu do zdrowia dla siostry,która jest po powaznej operacji.
Dziękuję za otrzymane łaski i Bożą opiekę, proszę o łaskę pojednania z mężem i odbudowania naszej rodziny na fundamentach wiary, o Światło Ducha Świętego dla nas. Bóg zapłać!
_________________ "Zaprawdę powiadam Wam:Kto powie tej górze:"Podnieś się i rzuć w morze",a nie zwątpi w duszy,lecz wierzy, że spełni się to, co mówi,tak mu się stanie. Dlatego powiadam wam:Wszystko, o co prosicie w modlitwie, stanie się wam,tylko wierzcie,że otrzymacie"
Wysłany: 2010-03-01, 23:18
Proszę o uzdrowienie małżeństwa, uzdrowienie relacji między mną a mężem i nawrócenie męża. Dziękuję Panie za wszystkie otrzymane dotąd łaski, za uzdrawianie mojej duszy i odzyskaną radość życia...
[ Dodano: 2010-03-01, 23:27 ]
Agnieszka
Zagubiona! "siłę miłości mierzy się siłą cierpienia..."
Wysłany: 2010-03-02, 01:11
Prosze o intencje za męża aby nawrócił sie na dobra droge i chcial uratowac nasze malzenstwo, aby wykorzystal szanse która dostal po raz kolejny
Proszę o gorącą modlitwę w intencji ocalenia małżeństwa Anny i Pawła, aby miłość rozkwitła na nowo i nawróciła męża, aby szybko minął kryzyz a dalsze życie upłynęło w miłości i zrozumieniu
Proszę o modlitwę w intencji ocalenia i uzdrowienia małżeństwa Marzeny i Krzysztofa oraz nawrócenie i oddalenie złego ducha dla Krzysztofa. Bóg Zapłać.
_________________ Jezu Ufam Tobie. Maryjo Królowo Polski Módl się za nami, którzy się do Ciebie uciekamy.
wikib34
Imię małżonka/i: M
Staż małżeński: 10 Dołączyła: 10 Lut 2010 Posty: 5
Wysłany: 2010-03-07, 18:22
Panie Jezu dziękuje Ci za wszystkie łaski jakimi dotychczas obdarzyłeś nasze małżeństwo.
Proszę Cię o łaskę odbudowania naszego małżeństwa na Twoim fundamencie o uzdrowienie naszych serc i o Twą opiekę nad naszą córką. JEZU UFAM TOBIE.
Anna
Imię małżonka/i: Wojtek
Jestem: w separacji
Staż małżeński: 19 Dołączyła: 27 Sty 2007 Posty: 67 Skąd: opolskie
Wysłany: 2010-03-07, 22:54
Dziękuję za odebrane Łaski i proszę o dalsze - o nawrócenie i przemianę męża, wzajemne wybaczenie i uzdrowienie relacji w naszej rodzinie, Światło Ducha Świętego podczas dokonywania ważnych życiowo wyborów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum