Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować
swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Portal  KanałyKanały  BłogosławieństwoBłogosławieństwo  RekolekcjeRekolekcje  Ruch Wiernych SercRuch Wiernych Serc  12 kroków12 kroków  StowarzyszenieStowarzyszenie  NewsNews  PolczatPolczat (0)
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  PomocPomoc  NagraniaNagrania  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
 Ogłoszenie 

12 kroków do wolności Uczta - Za Stołem Słowa: czytania na niedzielę 5 września | Słowo Boże na dziś | Ciężki krzyż | Róża
"Ja ... biorę Ciebie ... za żonę/męża i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci."
Ogniska Wiernej Miłości Małżeńskiej SYCHAR:
Warszawa | Poznań | Żory | Zielona Góra | Bonn | Opole | Gorzów Wlkp | Kraków | Trójmiasto | Rzeszów | Wrocław | Lublin | Szczecin | Bydgoszcz | Chicago
Rozwód nie jest jedynym możliwym sposobem zabezpieczenia opieki nad dziećmi, obrony majątku

ZAPRASZAMY do zgłaszania modlitewnych intencji za małżonków Siostrom Matki Bożej Miłosierdzia
Rekolekcje w Łagiewnikach 8-10 października 2010. Zapisy do 18 września! >>>

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: kinga2
2010-04-28, 21:05
Intencje na Mszę Świętą - wpisujcie!!!
Autor Wiadomość
Ekaria 

Jestem: w kryzysie małżenskim
Staż małżeński: 19
Wysłany: 2010-03-01, 14:11   

Panie Jezu Zmartwychwstały, proszę, niech przez Twoje Zmartwychwstanie i Miłosierdzie, które wówczas ogarnęło nas grzeszników, stanie się cud nawrócenia mojego męża i syna, niech stanie się cud scalenia naszej rodziny. Błagam.

Dar 

Imię małżonka/i: Sylwia
Jestem: w trakcie rozwodu
Staż małżeński: 16
Wysłany: 2010-03-01, 19:32   

Proszę o modlitwę w intencji ocalenia małżeństwa Sylwii i Dariusza oraz łaskę pojednania i uzdrowienie Mojej żony. W Tobie Panie cała nadzieja.
Serdeczne Bóg Zapłać

gogol 
Gabi

Imię małżonka/i: józef
Staż małżeński: 33
Wysłany: 2010-03-01, 19:59   

Proszę o modlitwę w intencji uzdrowienia relacji w naszym małżeństwie,o łaske spokojnej rozmowy,o miłóśc Bożą ,która pozwoli na zagojenie sie naszych ran oraz otwracie sie na nas samych.
Prosze tez o łaske powrotu do zdrowia dla siostry,która jest po powaznej operacji.

kangoo 
kangoo

Imię małżonka/i: vincenzo
Jestem: w separacji
Staż małżeński: 3
Wysłany: 2010-03-01, 20:06   

Prosze o laske uzdrowienia malzenstwa Anny i Vincenzo, o nawrocenie meza na drogi Pana....Panie wiary ,nadzieji i milosci nam pomnazaj...

Glondi 

Staż małżeński: 3
Wysłany: 2010-03-01, 21:57   

Dziękuję za otrzymane łaski i Bożą opiekę, proszę o łaskę pojednania z mężem i odbudowania naszej rodziny na fundamentach wiary, o Światło Ducha Świętego dla nas. Bóg zapłać!
"Zaprawdę powiadam Wam:Kto powie tej górze:"Podnieś się i rzuć w morze",a nie zwątpi w duszy,lecz wierzy, że spełni się to, co mówi,tak mu się stanie. Dlatego powiadam wam:Wszystko, o co prosicie w modlitwie, stanie się wam,tylko wierzcie,że otrzymacie"

robert1973 
robert

Imię małżonka/i: Alicja
Jestem: w trakcie rozwodu
Staż małżeński: 14
Wysłany: 2010-03-01, 22:13   

Jezu, proszę o łaskę nawrócenia mojej żony Alicji i pojednanie naszego małżeństwa, odbudowanie go na fundamencie Twojej Boskiej miłości

agni7 
Gdy noc jest najgłębsza wstaje świt

Wysłany: 2010-03-01, 23:18   

Proszę o uzdrowienie małżeństwa, uzdrowienie relacji między mną a mężem i nawrócenie męża. Dziękuję Panie za wszystkie otrzymane dotąd łaski, za uzdrawianie mojej duszy i odzyskaną radość życia...

[ Dodano: 2010-03-01, 23:27 ]
Agnieszka

Zagubiona! 
"siłę miłości mierzy się siłą cierpienia..."

Wysłany: 2010-03-02, 01:11   

Prosze o intencje za męża aby nawrócił sie na dobra droge i chcial uratowac nasze malzenstwo, aby wykorzystal szanse która dostal po raz kolejny

krzysztof256 
krzysztof256

Imię małżonka/i: Jagoda
Staż małżeński: 15
Wysłany: 2010-03-02, 09:12   

Prosze o modlitwe w intencji ocalenia malzenstwa Marka i Jagody , o uzdrowienie mojej duszy , laske przebaczenia dla mojej zony . Bog Zaplac

katblo 
Truemmerfrau

Imię małżonka/i: Bogusław
Staż małżeński: 9
Wysłany: 2010-03-02, 09:59   Intencje

Intencje zabierzemy ze sobą do Zaczernia
a potem zostaną odczytane na mszy familijnej w Wielkanoc.

Ann 

Wysłany: 2010-03-02, 22:11   

Proszę o gorącą modlitwę w intencji ocalenia małżeństwa Anny i Pawła, aby miłość rozkwitła na nowo i nawróciła męża, aby szybko minął kryzyz a dalsze życie upłynęło w miłości i zrozumieniu

Jola90 

Wysłany: 2010-03-04, 16:10   

Proszę o modlitwę w intencji ocalenia i uzdrowienia małżeństwa Marzeny i Krzysztofa oraz nawrócenie i oddalenie złego ducha dla Krzysztofa. Bóg Zapłać.

wikib34 

Imię małżonka/i: M
Staż małżeński: 10
Wysłany: 2010-03-07, 18:22   

Panie Jezu dziękuje Ci za wszystkie łaski jakimi dotychczas obdarzyłeś nasze małżeństwo.
Proszę Cię o łaskę odbudowania naszego małżeństwa na Twoim fundamencie o uzdrowienie naszych serc i o Twą opiekę nad naszą córką. JEZU UFAM TOBIE.
Anna

Dorota2 
dosia

Imię małżonka/i: Wojtek
Staż małżeński: 19
Wysłany: 2010-03-07, 22:54   

Dziękuję za odebrane Łaski i proszę o dalsze - o nawrócenie i przemianę męża, wzajemne wybaczenie i uzdrowienie relacji w naszej rodzinie, Światło Ducha Świętego podczas dokonywania ważnych życiowo wyborów.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi