Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Antonina15
Imię małżonka/i: A.
Jestem: w kryzysie małżenskim
Wysłany: 2010-01-30, 23:30
Kochani, przyłączam się do wspólnych modlitw:) Prosze rowniez o modlitwe za moją rodzinę- o łaskę powrotu do Pana dla mojego męża i syna , o otwarcie serca, rozumu dla nas, o uzdrowienie mojego małżeństwa.Serdeczne Bóg zapłać!
[ Dodano: 2010-01-31, 12:39 ]
Kochani, jak moge zorientowac sie,kiedy przypadnie czas modlitwy za moją rodzine, trochę sie tu gubie:)? Jestem z Wami codziennie:)
Bardzo dziękuję za modlitwę w moich intencjach w ostatnim tygodniu.
Prosze o ponowne wpisanie mnie na koniec kolejki. Intencja: za przewartościowanie życia mojego męża, za dzieci, abym potrafiła pokazać im właściwą drogę, za mnie, abym miała siłę uwierzyc i zaufać Panu, świadomie i z pokora powiedzieć "Jezu Ty się tym zajmij".
_________________ "Na skrzyżowaniu świata dróg,
na ludzkich dróg rozstaju
postawił Krzyż swój dobry Bóg,
dla tych, co się błąkają..."
trojka
Jestem: po rozwodzie
Staż małżeński: 12 Dołączyła: 23 Cze 2009 Posty: 16 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-02, 17:57
Prosze o dopisanie mnie na koniec kolejki - intencja- o nawrócenie mojego męża, o głębsze zawierzenie Bogu dla mnie w codziennym życiu
midziulka
Jestem: w separacji
Wysłany: 2010-02-02, 18:15
Bardzo dziękuje za modlitwę, mało teraz pisze bo mam mało czasu, ale tesknie za Wami i ciągle jestem myslami
Pozdrawiam sycharowiczka :)
Małgosia
Imię małżonka/i: Krzysztof
Staż małżeński: 23 Dołączyła: 04 Kwi 2006 Posty: 314 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-05, 14:37
Kochani, od wczoraj modlimy się za kolejne osoby
Za Bbeatę
Bbeata napisał/a:
Cieszę się bardzo, że odnalazłam Waszą wspaniałą Wspólnotę
Proszę gorąco, bądźcie ze mną w modlitwie za naszą rodzinkę - o powrót Krzysztofa i o jego nawrócenie. Wierzę, że dzięki tej modlitwie Bóg najlepszy uzdrowi i umocni nasz związek.
I że doda mi sił, by udźwignąć to, co nam przeznaczył...
Bóg zapłać, dobrze że jesteście :)
Beata
za kangoo
Cytat:
Prosze o modlitwe za mojego meza Vincenzo, aby uslyszal wolanie Pana w swoim sercu...
i za cierpliwego
Cytat:
Małgosiu prosze o dopisanie mnie do kolejki.
I modlitwę za moich synów i żonę.
Pamietamy codziennie - każdy sam wybiera modlitwę - wystarczy westchnienie w ich intencji, ja proponowałam codziennie Zdrowaś Mario
Staż małżeński: 19 Dołączyła: 23 Kwi 2006 Posty: 120 Skąd: południe
Wysłany: 2010-02-05, 19:39
Jak już przyjdzie mój tydzień,to proszę o modlitwę za mojego syna,żeby zszedł ze złej drogi,którą kroczy,a ma dopiero 15 lat...czasami brakuje mi sił...jestem ze wszystkim sama...i nie zawsze daję radę,dziękuję
_________________ Upominajcie niesfornych, dodawajcie odwagi zastraszonym, podtrzymujcie słabych, a dla wszystkich bądźcie wyrozumiali.
chciałabym modlić się razem z Wami i proszę o modlitwę w intencji mojego męża, aby przejrzał na oczy i zrozumiał jak ważna i cenna jest przysięga małzeńska.
Modlę co codziennie o wszystkie małżeństwa tu na forum Sychar aby Bóg wysłuchał naszych próśb i otoczył swoją opieką (w wolnym czasie mówię dziesiatkę różańca, litanię i koronkę do Milosierdiza Bożego, czasem gdy mam więcej czasu to odmawiam cały różaniec i od kiedy tak trwam w modlitwie czuję wewnętrzny spokój, wyciszenie )
Imię małżonka/i: vincenzo
Jestem: w separacji
Staż małżeński: 3 Dołączyła: 10 Lis 2009 Posty: 316
Wysłany: 2010-02-09, 12:52
dziekuje za modlitwe i prosze o dopisanie mnie na koniec kolejki w intencji mojego meza vincenzo o nawrocenie z drogi grzechu i przemiane jego serca...Bog zaplac
_________________ DOTKNIJ PANIE MOICH OCZU ABYM PRZEJRZAL...DOTKNIJ PANIE MOICH WARG ABYM PRZEMOWIL Z UWIELBIENIEM ,DOTKNIJ PANIE MEGO SERCA I OCZYSC JE,NIECH TWOJ SWIETY DUCH DZIS OGARNIA MNIE....
Imię małżonka/i: Michał
Staż małżeński: 6 Dołączyła: 22 Maj 2007 Posty: 156 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-09, 16:24
Ja również proszę o dopisanie mnie do kolejki. Intencję mam krótką - o łaskę dobrej spowiedzi dla mojego męża...
Dziękuję
_________________ Nie wyście Mnie wybrali, ale Ja was wybrałem i przeznaczyłem was na to, abyście szli i owoc przynosili i by owoc wasz trwał - aby Ojciec dał wam wszystko o cokolwiek Go poprosicie w Imię Moje. (J 15,16)
wikib34
Imię małżonka/i: M
Staż małżeński: 10 Dołączyła: 10 Lut 2010 Posty: 5
Wysłany: 2010-02-10, 10:35
Witam wszystkich!!!
Jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo potrafię się poruszać,chciałabym prosić o modlitwę za moje małżeństwo .Z góry wszystkim serdecznie dziękuje.
Wiki
Dziś do Was dołaczyłam. Proszę też o modlitwę, w intencji mojego męża, o jego powrót do Kościoła Katolickiego o wiare jego w Jezusa w Najświetszym Sakramencie.
Małgosia
Imię małżonka/i: Krzysztof
Staż małżeński: 23 Dołączyła: 04 Kwi 2006 Posty: 314 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-11, 17:09
Od dzisiaj modlimy się za Weronikę
Cytat:
ja również proszę o dopisanie mnie na końcu
Agnieszkę
Cytat:
Proszę o modlitwę za mojego męża Wojtka , aby pojął , że Bóg go bardzo kocha i , że go szuka i że oddał życie za niego.
i za Robikę
Mirakulum napisał/a:
Prosze o modlitwę za Robikę i jej rodzinę
Panie ty wiesz , jak ich serca cierpią , daj im zdrowie duchowe i fizyczne .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum