Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować
swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Portal  KanałyKanały  BłogosławieństwoBłogosławieństwo  RekolekcjeRekolekcje  Ruch Wiernych SercRuch Wiernych Serc  12 kroków12 kroków  StowarzyszenieStowarzyszenie  NewsNews  PolczatPolczat (0)
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  PomocPomoc  NagraniaNagrania  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
 Ogłoszenie 

12 kroków do wolności Uczta - Za Stołem Słowa: czytania na niedzielę 5 września | Słowo Boże na dziś | Ciężki krzyż | Róża
"Ja ... biorę Ciebie ... za żonę/męża i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci."
Ogniska Wiernej Miłości Małżeńskiej SYCHAR:
Warszawa | Poznań | Żory | Zielona Góra | Bonn | Opole | Gorzów Wlkp | Kraków | Trójmiasto | Rzeszów | Wrocław | Lublin | Szczecin | Bydgoszcz | Chicago
Rozwód nie jest jedynym możliwym sposobem zabezpieczenia opieki nad dziećmi, obrony majątku

ZAPRASZAMY do zgłaszania modlitewnych intencji za małżonków Siostrom Matki Bożej Miłosierdzia

Poprzedni temat «» Następny temat
Tygodniowa modlitwa za konkretną osobę
Autor Wiadomość
katblo 
Truemmerfrau

Imię małżonka/i: Bogusław
Jestem: w kryzysie małżenskim
Staż małżeński: 9
Wysłany: 2010-01-29, 10:53   Przyłączam się

Przyłączam się do modlitwy Koronką do Najśw. Serca Pana Jezusa (Sw. Ojca Pio)

Antonina15 

Imię małżonka/i: A.
Wysłany: 2010-01-30, 23:30   

Kochani, przyłączam się do wspólnych modlitw:) Prosze rowniez o modlitwe za moją rodzinę- o łaskę powrotu do Pana dla mojego męża i syna , o otwarcie serca, rozumu dla nas, o uzdrowienie mojego małżeństwa.Serdeczne Bóg zapłać!

[ Dodano: 2010-01-31, 12:39 ]
Kochani, jak moge zorientowac sie,kiedy przypadnie czas modlitwy za moją rodzine, trochę sie tu gubie:)? Jestem z Wami codziennie:)

ak70 

Staż małżeński: 17
Wysłany: 2010-02-01, 13:04   

Bardzo dziękuję za modlitwę w moich intencjach w ostatnim tygodniu.

Prosze o ponowne wpisanie mnie na koniec kolejki. Intencja: za przewartościowanie życia mojego męża, za dzieci, abym potrafiła pokazać im właściwą drogę, za mnie, abym miała siłę uwierzyc i zaufać Panu, świadomie i z pokora powiedzieć "Jezu Ty się tym zajmij".
dla tych, co się błąkają..."

trojka 

Jestem: po rozwodzie
Staż małżeński: 12
Wysłany: 2010-02-02, 17:57   

Prosze o dopisanie mnie na koniec kolejki - intencja- o nawrócenie mojego męża, o głębsze zawierzenie Bogu dla mnie w codziennym życiu

midziulka 

Jestem: w separacji
Wysłany: 2010-02-02, 18:15   

Bardzo dziękuje za modlitwę, mało teraz pisze bo mam mało czasu, ale tesknie za Wami i ciągle jestem myslami
Pozdrawiam sycharowiczka :)

Małgosia 

Imię małżonka/i: Krzysztof
Staż małżeński: 23
Wysłany: 2010-02-05, 14:37   

Kochani, od wczoraj modlimy się za kolejne osoby
Za Bbeatę
Bbeata napisał/a:
Cieszę się bardzo, że odnalazłam Waszą wspaniałą Wspólnotę

Proszę gorąco, bądźcie ze mną w modlitwie za naszą rodzinkę - o powrót Krzysztofa i o jego nawrócenie. Wierzę, że dzięki tej modlitwie Bóg najlepszy uzdrowi i umocni nasz związek.
I że doda mi sił, by udźwignąć to, co nam przeznaczył...

Bóg zapłać, dobrze że jesteście :)
Beata

za kangoo

Cytat:
Prosze o modlitwe za mojego meza Vincenzo, aby uslyszal wolanie Pana w swoim sercu...

i za cierpliwego
Cytat:
Małgosiu prosze o dopisanie mnie do kolejki.
I modlitwę za moich synów i żonę.

Pamietamy codziennie - każdy sam wybiera modlitwę - wystarczy westchnienie w ich intencji, ja proponowałam codziennie Zdrowaś Mario

weronika 
Jeśli Bóg ze mną, któż przeciwko mnie?!

Staż małżeński: 19
Wysłany: 2010-02-05, 19:39   

Jak już przyjdzie mój tydzień,to proszę o modlitwę za mojego syna,żeby zszedł ze złej drogi,którą kroczy,a ma dopiero 15 lat...czasami brakuje mi sił...jestem ze wszystkim sama...i nie zawsze daję radę,dziękuję

Agnieszka 
JEZUS ŻYJE

Staż małżeński: 10
Wysłany: 2010-02-06, 00:02   

Weronika , 25 lutego w Warszawie będzie konferencja dla rodziców , wychowawców .

Głównym mówcą będzie Josh Mcdowell , On ma sprawy trudnej młodzieży w jednym palcu :->

http://narozdrozu.org.pl/ o konferencji

http://www.josh.pl/ oficjalna strona , kopalnia wiedzy

Pozdrawiam ciepło :->

Kiedym Cię wzywał, wysłuchałeś mnie,
pomnożyłeś siłę mej duszy. Ps.138,3

ewulek 
Jezu Ty się tym zajmij

Staż małżeński: 4
Wysłany: 2010-02-07, 10:18   

chciałabym modlić się razem z Wami i proszę o modlitwę w intencji mojego męża, aby przejrzał na oczy i zrozumiał jak ważna i cenna jest przysięga małzeńska.

Modlę co codziennie o wszystkie małżeństwa tu na forum Sychar aby Bóg wysłuchał naszych próśb i otoczył swoją opieką (w wolnym czasie mówię dziesiatkę różańca, litanię i koronkę do Milosierdiza Bożego, czasem gdy mam więcej czasu to odmawiam cały różaniec i od kiedy tak trwam w modlitwie czuję wewnętrzny spokój, wyciszenie :-) )

z Panem Bogiem

kangoo 
kangoo

Imię małżonka/i: vincenzo
Staż małżeński: 3
Wysłany: 2010-02-09, 12:52   

dziekuje za modlitwe i prosze o dopisanie mnie na koniec kolejki w intencji mojego meza vincenzo o nawrocenie z drogi grzechu i przemiane jego serca...Bog zaplac

Chmurka 
Miłość nigdy nie ustaje

Imię małżonka/i: Michał
Staż małżeński: 6
Wysłany: 2010-02-09, 16:24   

Ja również proszę o dopisanie mnie do kolejki. Intencję mam krótką - o łaskę dobrej spowiedzi dla mojego męża...

Dziękuję
Nie wyście Mnie wybrali, ale Ja was wybrałem i przeznaczyłem was na to, abyście szli i owoc przynosili i by owoc wasz trwał - aby Ojciec dał wam wszystko o cokolwiek Go poprosicie w Imię Moje. (J 15,16)

wikib34 

Imię małżonka/i: M
Staż małżeński: 10
Wysłany: 2010-02-10, 10:35   

Witam wszystkich!!!
Jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo potrafię się poruszać,chciałabym prosić o modlitwę za moje małżeństwo .Z góry wszystkim serdecznie dziękuje.
Wiki

lilia 

Staż małżeński: 17
Wysłany: 2010-02-10, 16:59   

Dziś do Was dołaczyłam. Proszę też o modlitwę, w intencji mojego męża, o jego powrót do Kościoła Katolickiego o wiare jego w Jezusa w Najświetszym Sakramencie.

Małgosia 

Imię małżonka/i: Krzysztof
Staż małżeński: 23
Wysłany: 2010-02-11, 17:09   

Od dzisiaj modlimy się za Weronikę

Cytat:
ja również proszę o dopisanie mnie na końcu

Agnieszkę
Cytat:
Proszę o modlitwę za mojego męża Wojtka , aby pojął , że Bóg go bardzo kocha i , że go szuka i że oddał życie za niego.

i za Robikę
Mirakulum napisał/a:
Prosze o modlitwę za Robikę i jej rodzinę

Panie ty wiesz , jak ich serca cierpią , daj im zdrowie duchowe i fizyczne .

Codziennie :-)

Odpowiedz do tematu