Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować
swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Portal  KanałyKanały  BłogosławieństwoBłogosławieństwo  RekolekcjeRekolekcje  Ruch Wiernych SercRuch Wiernych Serc  12 kroków12 kroków  StowarzyszenieStowarzyszenie  NewsNews  PolczatPolczat (0)
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  PomocPomoc  NagraniaNagrania  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
 Ogłoszenie 

12 kroków do wolności Uczta - Za Stołem Słowa: czytania na niedzielę 5 września | Słowo Boże na dziś | Ciężki krzyż | Róża
"Ja ... biorę Ciebie ... za żonę/męża i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci."
Ogniska Wiernej Miłości Małżeńskiej SYCHAR:
Warszawa | Poznań | Żory | Zielona Góra | Bonn | Opole | Gorzów Wlkp | Kraków | Trójmiasto | Rzeszów | Wrocław | Lublin | Szczecin | Bydgoszcz | Chicago
Rozwód nie jest jedynym możliwym sposobem zabezpieczenia opieki nad dziećmi, obrony majątku

ZAPRASZAMY do zgłaszania modlitewnych intencji za małżonków Siostrom Matki Bożej Miłosierdzia

Poprzedni temat «» Następny temat
Zapis audio z rekolekcji dla małżeństw
Autor Wiadomość
kinga2 

Imię małżonka/i: Robert
Staż małżeński: 18
  Wysłany: 2010-01-20, 19:46   Zapis audio z rekolekcji dla małżeństw

Parafialne rekolekcje dla małżonków
ks. bp Stanisław Stefanek (2003-01-07)

http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1487

Odpowiedz do tematu