Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Imię małżonka/i: T.
Jestem: w trakcie rozwodu
Wysłany: 2009-11-03, 20:36
Czy mogę być 110-ta? :0)
_________________ Panie dotykaj mojego serca- zwłaszcza kiedy mówię <<NIE>>...
pokazuj mi jak kochać -szczególnie gdy pragnę uciec...
tchnij we mnie głód Ciebie, bo coraz częściej chcę Cię zgubić...
Imię małżonka/i: Jagoda
Jestem: w separacji
Staż małżeński: 15 Dołączył: 09 Lip 2009 Posty: 14
Wysłany: 2010-02-14, 08:26
Dalaczam sie rowniez ,codziennie odmawiam rozaniec w roznych intencjach miedzy innymi za malzenstwa bedace na roznych etapach kryzysu . Lacze sie w modlitwie z wszystkimi odmawiajacymi rozaniec
_________________ "Jeśli nie potrafisz czekać , to się nie módl"
ks. Twardowski
izabela1115 Miłość świadczona innym jest największym dobrodzie
Imię małżonka/i: mirosław
Jestem: po rozwodzie
Staż małżeński: 31 Dołączyła: 26 Cze 2009 Posty: 113 Skąd: kujawsko-pomorskie
Wysłany: 2010-02-28, 17:59
Proszę mnie również wpisać na listę
-------------------------
Jan Paweł II
Jak od ;fiat' Maryi zależało tak wiele w dziejach zbawienia ludzi,
tak od naszego :tak ' Jezusowi zależy nasze osobiste zbawienie,
a także wiele w zbawieniu innych.
_________________ izabela
Jedna
Imię małżonka/i: P.
Jestem: w trakcie rozwodu
Staż małżeński: 11 Dołączyła: 04 Mar 2010 Posty: 229 Skąd: spod Poznania
Wysłany: 2010-03-14, 22:32
Ja także powinnam być na liście, bo jestem z Wami co wieczór
Witajcie, bardzo chciałabym się także dopisać do różańca i modlić razem z Wami.
Moja intencja: o łaskę cierpliwości wobec mojego męża, uwolnienie od momentów rozpaczy, o łaskę nadstawienia drugiego policzka w odpowiedzi na zadawane słowem ciosy, o nawrócenie dla męża i oddalenie złego ducha od niego, o uzdrowienie naszego małżeństwa.
_________________ Jezu Ufam Tobie. Maryjo Królowo Polski Módl się za nami, którzy się do Ciebie uciekamy.
marzena0711
Imię małżonka/i: paweł
Jestem: po rozwodzie
Staż małżeński: 19 Dołączyła: 08 Gru 2009 Posty: 232
Wysłany: 2010-04-24, 00:13
122. marzena3411
_________________ "Wszystko możliwe jest dla tego, kto wierzy"
Idea jest prosta.
Uwierzyć w moc Różańca Świętego i dobrodziejstwa poczucia wspólnoty modlitewnej z innymi... współcierpiącymi.
Dla wszystkich tonących w własnym bólu niech będzie jak koło ratunkowe!
Codziennie odmówmy 10tkę różańca za ratowanie rodzin!
Łączymy się na 10tke od godz 20 do polnocy (albo o dowolnej innej porze) i tym samym staramy sie kazdego wieczoru odmowic caly rozaniec. Szczegolnie uczeszczane sa na naszym czacie (Pokoj Samarytanka) godz. 22 i 24! .
Może ktoś zapragnie zaproponować własne rozważanie różańcowe lub podzielić się świadectwem o obecnosci rozanca w jego zyciu?
Dziekuje wszystkim ktorzy podjeli te "akcje" modlitwy rozancowej. Ponawiam moja prosbe o dopisanie sie osob nowych do listy i czestsze uaktualnianie tej listy by "Rozaniec" byl widziany w rubryce "ostatni post"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum