Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować
swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki
Portal  KanałyKanały  BłogosławieństwoBłogosławieństwo  RekolekcjeRekolekcje  Ruch Wiernych SercRuch Wiernych Serc  12 kroków12 kroków  StowarzyszenieStowarzyszenie  NewsNews  PolczatPolczat (0)
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  PomocPomoc  NagraniaNagrania  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
 Ogłoszenie 

12 kroków do wolności Uczta - Za Stołem Słowa: czytania na niedzielę 5 września | Słowo Boże na dziś | Ciężki krzyż | Róża
"Ja ... biorę Ciebie ... za żonę/męża i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci."
Ogniska Wiernej Miłości Małżeńskiej SYCHAR:
Warszawa | Poznań | Żory | Zielona Góra | Bonn | Opole | Gorzów Wlkp | Kraków | Trójmiasto | Rzeszów | Wrocław | Lublin | Szczecin | Bydgoszcz | Chicago
Rozwód nie jest jedynym możliwym sposobem zabezpieczenia opieki nad dziećmi, obrony majątku

ZAPRASZAMY do zgłaszania modlitewnych intencji za małżonków Siostrom Matki Bożej Miłosierdzia

Poprzedni temat «» Następny temat
Zgłoszenia intencji modlitewnych
Autor Wiadomość
mark1 
każde trudne małżeństwo jest do uratowania!

Imię małżonka/i: Barbara
Jestem: już po kryzysie
Staż małżeński: 13
Wysłany: 2009-09-01, 06:45   

Dziękuje ci Eliku za twoją inicjatywę i za twoje "nieustępliwe" wołanie o modlitwe za kapłanów rozpoczołem w czerwcu i tak już zostało codzienna modlitwa za kapłanów w lipcu, sierpniu, teraz we wrześniu deklaruje i aż do końca moich dni dziekuje ci Eliku, to jest teraz bardzo ważnym elementem mojego życia modlić sie za kapłanów, których potrzebujemy by żyć z Chrystusem.

Prszę o zmiane zapisu u mnie.

basia_priv 

Imię małżonka/i: Jerzy
Jestem: szczęśliwą żoną
Staż małżeński: 39
Wysłany: 2009-09-01, 10:23   

W miesiącu wrześniu - będę się codzinnie modliła Koronką do Miłosierdzia Bożego za wszystkich kapłanów a szczególnie tych, którym sprawy małzonków sakramentalnych są ich troską i zaangażowaniem w niesieniu pomocy.

Elik 

Staż małżeński: 24
Wysłany: 2009-09-01, 19:42   

Basiu_priv dopisałam Twoje intencje - dziękuję

Marku cieszę się, że pamiętasz i jesteś :-) zmieniałam

Psalm 23

kasia 
...caritas et amor...

Wysłany: 2009-09-04, 23:09   

dokładam do intencji różańcowych- każda 5 tajemnica poświęcana będzie przeze mnie od dziś oprócz JPII i Benedyktowi XVI wszystkim Pasterzom - księżom.

Elik 

Wysłany: 2009-09-05, 15:48   

Kasiu dopisałam, dziekuję :-)

Psalm 23

elzd1 
Dotykając Nieba nie zapomnij,że stoisz na Ziemi

Imię małżonka/i: M
Wysłany: 2010-01-01, 22:00   

Przypominam niesmiało o modlitwie za kapłanów. Obiecuję niedzielną eucharystię w tej intencji, znaczy za księży.
„Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć” Jonathan Carroll „Poza ciszą”

Elik 

Wysłany: 2010-01-02, 10:41   

Dziękuję Elu za przypomnienie :-)
Dopisuję twoją intencję w drugim temacie.

pozdrawiam, życząc Tobie i wszystkim włączającym się w modlitwę w intencji kapłanów dużo dobra, radości oraz wielu Łask Bożych w 2010 r

Elik

Psalm 23

Mirakulum 
Wiara Nadzieja i Miłość a największa z nich Miłość

Imię małżonka/i: Jarek
Jestem: po rozwodzie
Staż małżeński: 22
Wysłany: 2010-01-10, 13:04   

ofiaruje Koronke do Miłosierdzia , codziennie do 6 II - za księdza Marcina - opiekuna nowo powstajacego Sychar Trójmiasto .

Elik 

Wysłany: 2010-01-10, 21:37   

Dziękuję Mirakulum za podjecie inicjatywy.
Dopisuję :-)

pozdrawiam
Elik

Psalm 23

elzd1 
Dotykając Nieba nie zapomnij,że stoisz na Ziemi

Imię małżonka/i: M
Wysłany: 2010-02-21, 22:42   

Nadszedł czas rekolekcji wielkopostnych. Ten tydzien ofiaruję codziennie dziesiatkę różańca za księży rekolekcjonistów, żeby Ich słowa sięgały duszy słuchaczy. Szczególnie polecam tych księży, którzy w całej Polsce dla różnych grup sycharków będą wygłaszać rekolekcje. :-)
„Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć” Jonathan Carroll „Poza ciszą”

Elik 

Wysłany: 2010-02-28, 21:12   

Elu, nie było mnie przez ponad tydzień (rekolekcje ignacjańskie III tydzień), ale już wróciłam i dopisuje twoją intencję :-) :-) jednocześnie zmobilizowałaś mnie, więc i ja dołączę dodatkowo 10 różańca w okresie do Świat Wielkanocnych w intencji kapłanów, w tym rekolekcjonistów, spowiedników, tez Ojców Jezuitów prowadzących RI o potrzebne im Łaski, o to by docierali do nas, by prowadzili nas ku Jezusowi.

Psalm 23

Odpowiedz do tematu